חומרים:
1.5 תפוחי אדמה גדולים
2.1/4 חבילה מרגרינה או חמאה
3.מלח גס
4.פפריקה אדומה
5.פלפל שחור גרוס טרי
כלים:
1.מקלף ירקות
2.תבנית פיירקס שטוחה
3.מברשת מריחה
אופן ההכנה:
קולפים את תפוחי האדמה
חותכים לפרוסות בעובי של כ 1/2 ס"מ אפשר פחות אבל לא יותר)
מתיכים את המרגרינה/חמאה במיקרו(בכוס 1/2 דקה)
מורחים את התבנית (1/2 כמות)
מסדרים את התפוחי אדמה בשורות ובמדורג
מורחים מרגרינה/חמאה על גבי תפוחי האדמה
מפזרים פפריקה אדומה בכיסוי טוב (הפפריקה משחימה את תפוחי האדמה)
מפזרים קצת פלפל שחור גרוס
מפזרים מלח גס
מכניסים לתנור של 180 מעלות ל כ 45 דקות עד שעה
רצוי להגיש חם
1.5 תפוחי אדמה גדולים
2.1/4 חבילה מרגרינה או חמאה
3.מלח גס
4.פפריקה אדומה
5.פלפל שחור גרוס טרי
כלים:
1.מקלף ירקות
2.תבנית פיירקס שטוחה
3.מברשת מריחה
אופן ההכנה:
קולפים את תפוחי האדמה
חותכים לפרוסות בעובי של כ 1/2 ס"מ אפשר פחות אבל לא יותר)
מתיכים את המרגרינה/חמאה במיקרו(בכוס 1/2 דקה)
מורחים את התבנית (1/2 כמות)
מסדרים את התפוחי אדמה בשורות ובמדורג
מורחים מרגרינה/חמאה על גבי תפוחי האדמה
מפזרים פפריקה אדומה בכיסוי טוב (הפפריקה משחימה את תפוחי האדמה)
מפזרים קצת פלפל שחור גרוס
מפזרים מלח גס
מכניסים לתנור של 180 מעלות ל כ 45 דקות עד שעה
רצוי להגיש חם
נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il